skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

FYRIS Comedy Säsongskort hösten 2022

Eventet är avslutat

FYRIS Comedy Säsongskort hösten 2022

Från 400,00 SEK

Beskrivning

SÄSONGSKORT FÖR FYRIS COMEDY - HÖSTENS ROLIGASTE BILJETT!

Vill du skratta tillsammans med några av Sveriges största komiker och nya stjärnskott - hela hösten? Köp ett säsongskort till FYRIS Comedy i Uppsala! Eller varför inte ge bort säsongskortet som present?

Säsongskortet gäller som entrébiljett på alla FYRIS Comedy-kvällar under höstsäsongen 2022. Med säsongskortet betalar du endast 400 kr och har alltid garanterat inträde, även vid slutsålda kvällar! Begränsat antal - först till kvarn!

Eftersom säsongskortet är personligt, så kan du bara köpa ett säsongskort åt gången. Ange ditt fullständiga namn vid köp.

PRIS

400 kr exklusive serviceavgifter (ord pris för hela säsongen 700 kr exkl serviceavgifter) 


DATUM, TIDER OCH KOMIKER

Datum och komiker för höstsäsongen 2022 finns på fyriscomedy.com 

För alla kvällar gäller insläpp från 19.00, showstart vid 20.00. Sittplats i mån av plats, så kom i tid!


GE BORT SÄSONGSKORT SOM PRESENT

Om du vill köpa säsongskort till någon annan än dig själv, ge bort det i present gör du så här:

  1. Ange förnamn och efternamn på den person som du vill ska kunna använda säsongskortet under fältet "Namn" vid ditt köp.
  2. Ange din egna mejladress och dina betalningsuppgifter. 
  3. Ett mejl med PDF-biljett kommer till din e-postadress. Du kan vidarebefordra mejlet till den person som ska få säsongskortet, eller skriva ut biljetten och ge bort.




VILLKOR

Säsongskortet kan inte bytas mot kontanter eller andra varor. Säsongskortet är en värdehandling och ersätts ej vid förlust. Förvara/lagra det säkert.

För kulturevenemang gäller enligt lag ingen ångerrätt och vi återbetalar inte köpta biljetter eller säsongskort. Undantaget är i händelse av att vi skulle behöva ställa in tre eller fler FYRIS Comedy-event skulle under samma säsong - då återbetalas hela summan (exklusive Billettos serviceavgifter) till dig och årskortet annulleras. Säsongskorten gäller inte på extrainsatta specialshower ("FYRIS presenterar"), där komiker gästar oss med sina egna shower och säljer själva biljetter via sina egna produktionsbolag.

Läs våra ordinarie villkor här.

Arrangör

Uppsalas humorklubb! Utvalda torsdagar ordnar vi stand up-kvällar på Interpool i centrala Uppsala. 


Arrangeras av Henrik Moberg och Anna Karlsson.

Lokal

Interpool Interpool, Svartbäcksgatan 11, Uppsala

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer