Eventet är avslutat

FYRIS Comedy på Uppsala Magic and Comedy

120,00 SEK

Plats

Datum

25 apr 2019 20:00 - 22:00

Beskrivning

Varje torsdag går stand up-klubben FYRIS Comedy av stapeln i härlig pubmiljö vid Fyrisåns strand. Här ser du några av Sveriges roligaste komiker uppträda blandat med morgondagens humorstjärnor. Vi bjuder på två timmar högkvalitativ humor och showen under Uppsala Magic and Comedy är inget undantag!

Jonas Strandberg
Jonas Strandberg är en av Sveriges vassaste onelinerkomiker och har uppträtt med egna föreställningar runt om i Sverige. Han har synts i båda säsongerna av SVT:s Släng dig i brunnen och driver den populära podden Rätt upp i Verkligheten tillsammans med Johan Hurtig.

Felicia Tomala
Med självdistans och skruvade historier har Felicia Tomala roat människor runt om i hela landet. När Felicia lämnar scenen har man alltid lite ont i smilbanden och om du missat hennes stand up så har du säkert hört henne i någon av dina poddfavoriter.

Ina Lundström
Göteborgsjournalisten Ina Lundström är en mångsysslare som relativt nyligen tog klivet upp på stand up-scenen. Med poddsuccéer och radioprogramsmedverkan i bagaget har hon blixtsnabbt lyckats blivit en favorit för många i humorbranchen.

Martin Soneby
har tvingats ställa in!

Albin Olsson
Som ersättare för Martin kommer Albin Olsson! Albin har turnerat land och rike kring tillsammans med bland annat Petrina Solange och har skojat i SVT:s Släng dig i brunnen. Tillsammans med David Sundin är han upphovsman till podden 80 väldigt goda mackor. Kort och gott är han en av våra vassaste och mest rutinerade komiker!


Max Ekholm
Max Ekholm är den andra halvan bakom FYRIS Comedy och har drivit humorklubb på flera olika orter. Med smarta betraktelser och avslappnad leverans fäller han publiken.

MC: Adam von Friesendorff

120 kr + serviceavgift
18-årsgräns.
Vid biljettöverskott kan man även betala med swish i dörren.

Sittplatsgaranti endast för den som bokat bord för att äta innan showen. OBS: Detta kräver att du först köpt förköpsbiljett på billetto.se! Boka genom att mejla peter@leveluppsala.se.

Insläpp 18:00
Stand up 20:00

Arrangör

Uppsalas humorklubb! Varannan torsdag på Interpool Uppsala.

Arrangeras av Max Ekholm, Henrik Moberg och Anna Karlsson

Lokal

Level Booze & Burgers Level Booze & Burgers, Västra Ågatan 12, 753 09 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.