Eventet är avslutat

FYRIS Comedy med Torbjörn Averås Skorup & Clara Kristiansen

140,00 SEK

Plats

Datum

17 mar 2022 19:00 - 22:00

Beskrivning

FYRIS Comedy är tillbaka och gör din vår roligare! Under utvalda kvällar förvandlas scenen på Interpool till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta med oss – här ser du några av landets mest älskade komiker blandat med nya stjärnskott.


KVÄLLENS KOMIKER

Torbjörn Averås Skorup
Torbjörn har gjort succé i sociala medier med sina roliga sketcher. Både 2018 och 2020 vann han, tillsammans med Johanna Nordström, Årets webbhumor Det svenska humorpriset. Nu syns han äntligen även på livescener runt om i landet, senast som hyllad förkomiker på Johanna Nordströms succéturné Ring polisen. Och snart får vi äntligen se honom i Uppsala igen, på FYRIS Comedy!

Clara Kristiansen
Clara, eller Clara Clara som hon egentligen heter, är komikern och Sölvesborgsdottern som tagit såväl humor- som poddsverige med storm. Sveriges enda renodlade tjej är bland annat känd för sina poddar Lyckans ost och Två härliga tjejer med ädla motiv samt som skribent i magasinet Nisch.

+ flera roliga supportkomiker!


Dörrarna öppnar kl. 19:00
Stand up:en börjar kl. 20:00
18-årsgräns gäller.

Biljetter kostar 140 kr + serviceavgift. 

Sittplats i mån av plats, kom i tid! 

Bar finns i showlokalen. Boka gärna bord på Interpool om du vill äta innan. Mer info om mat och dryck finns på www.fyriscomedy.com


VILLKOR OCH ÖVRIG INFORMATION

Se fullständiga allmänna villkor och köpvillkor här

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19. Läs mer på fyriscomedy.com. Om eventet ställs in av skäl kopplade till pandemin kommer du automatiskt att få full återbetalning (exklusive Billettos servicekostnader).

Arrangör

Uppsalas humorklubb! Varannan torsdag på Interpool Uppsala.

Arrangeras av Max Ekholm, Henrik Moberg och Anna Karlsson

Lokal

Interpool Interpool, Svartbäcksgatan 11, 753 20 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.