FYRIS Comedy med Martin Soneby & Elin Almén

Svartbäcksgatan 11, 753 20 Uppsala
3 mar 2022 19:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 140,00 SEK
Biljetter 140,00 SEK

FYRIS Comedy är tillbaka och gör din vår roligare! Under utvalda kvällar förvandlas scenen på Interpool till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta med oss – här ser du några av landets mest älskade komiker blandat med nya stjärnskott.


KVÄLLENS KOMIKER

Martin Soneby
Programledaren för humorpodden AMK Morgon har skrivit skämt för de flesta roliga svenska tv-serierna, uppträtt på scener som Norra Brunn och RAW Comedy – och nu får vi äntligen välkomna honom tillbaka till Uppsala!

Elin Almén
Förbered er på knivskarp leverans när Elin Almén tar plats på scenen. Hon är komikern och skådespelerskan som bland annat synts i Svenska Nyheter på SVT, med eget program på Comedy Central Sverige och på anrika scener som Norra Brunn. Det är lätt att ryckas med i Elins roliga vardagsbetraktelser, där egna karaktärer ofta får ta stor plats.

+ flera roliga supportkomiker!


Dörrarna öppnar kl. 19:00
Stand up:en börjar kl. 20:00
18-årsgräns gäller.

Biljetter kostar 140 kr + serviceavgift. 

Sittplats i mån av plats, kom i tid! 

Bar finns i showlokalen. Boka gärna bord på Interpool om du vill äta innan. Mer info om mat och dryck finns på www.fyriscomedy.com


INFORMATION OM SMITTSKYDD OCH COVID-19 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du behöver kunna visa upp covidbevis samt legitimation vid entrén till FYRIS Comedy, så länge rekommendationerna för event inomhus kvarstår. Biljetter återbetalas inte vid avsaknad av giltigt covidbevis. Håll dig uppdaterad och stanna hemma om du känner dig sjuk. 

Om eventet ställs in av skäl kopplade till pandemin kommer du automatiskt att få full återbetalning (exklusive Billettos servicekostnader).

Profile picture
Fyris Comedy

Uppsalas humorklubb! Varannan torsdag på Interpool Uppsala.

Arrangeras av Max Ekholm, Henrik Moberg och Anna Karlsson

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.