Eventet är avslutat

FYRIS Comedy med Isak Jansson, Melody Farshin mfl.

90,00 SEK

Plats

Datum

5 mar 2020 18:00 - 22:00

Beskrivning

Välkommen till FYRIS Comedy – Uppsalas hetaste humorklubb! Vi bjuder in till en fantastisk kväll med både nya komiker och proffs.

Kvällens komiker:

Isak Jansson

Vi är knappast ensamma om att tycka att Isak är en av Sveriges absolut roligaste komiker. Han har synts och hörts i diverse humorproduktioner på radio och TV, driver en av landets största humorpoddar, Rollspelsklubben, och har tillsammans med Ola Aurell vunnit pris för årets föreställning med QUICK - en humorshow, på svenska standupgalan!


Melody Farshin
Oerhört rutinerad och vässad komiker. Få i detta land har lika rappa comebacks som Melody och hon involverar publiken på ett sätt som väldigt få komiker klarar av. Mångfacetterad komiker och författare av boken Mezeria. Har även synts i SVTs Släng dig i Brunnen!

Fler komiker tillkommer

18-årsgräns.

Insläpp 18:00

Stand up 20:00

Varmt välkommen!

Arrangör

Uppsalas humorklubb! Varannan torsdag på Interpool Uppsala.

Arrangeras av Max Ekholm, Henrik Moberg och Anna Karlsson

Lokal

Interpool Interpool, Svartbäcksgatan 11, Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.