Event inställt

Full of Hell + Brainwasher + Suture

200,00 SEK

Plats

Datum

26 apr 2022 18:30 - 21:00

Beskrivning

Efter två års väntan kan vi äntligen gå ut med den här fantastiska bokningen! Det här är ett gig som från början skulle ha blivit av i april 2020, men som har blivit ombokat ett flertal gånger pga det där dumma viruset. Bered er på att få uppleva en av de bästa kvällarna Göteborg har sett på länge!

Full of Hell (US)
Ända från Maryland, USA kommer dessa moderna grindlegender för att mangla sönder oss på en härlig tisdagskväll i april. Det här är ett personligt favoritband hos alla oss i bokningsgruppen på Raptor Booking. Det är riktigt tung och snabb grindcore, blandat med noise och sludge som gäller. Har du på något sätt lyckats missa dem så gör dig själv en tjänst och kolla upp dem NU! 1 oktober i år kom senaste fullängdaren Garden of Burning Apparitions, så ni kan ju börja där.

https://fullofhell.bandcamp.com/album/garden-of-burning-apparitions

Brainwasher
Göteborgs nya grindhjältar levererar stenhård old school grind a la gamla Napalm Death, Terrorizer och Repulsion. Rejält jävla mangel som frontas av en av Göteborgs coolaste frontpersoner. Debut-LPn Vicious Circles, som består av 17 käftsmällar som levereras i rask takt, släpptes i augusti i år. Missa inte!

https://brainwashergrind.bandcamp.com/album/vicious-circles

Suture
Det här nya Malmöbandet bjuder på väldigt noise-ig powerviolence. Vi har hört att det kan gå ganska vilt till på deras spelningar, så bered er på kaos av högsta kvalité. För oss räckte det att lyssna på första låten på debut-EPn, som kom tidigare i år, för att känna att detta är något vi måste boka samma kväll som Full of Hell.

https://suturepv.bandcamp.com/album/f-l-e-s-h

PRIS - 200 spänn + serviceavgift
ÅLDER - 18-årsgräns
PLATS - Hemlig plats, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering

Arrangör

Lokal

Hemligt, Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.