Frukostseminarium - psykologiskt kapital och coaching

Frukostseminarium - psykologiskt kapital och coaching

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

27 sep 2023 07:30 - 09:00

Beskrivning

Psykologiskt kapital handlar som namnet antyder om tillgångar eller resurser av mental karaktär, som vi med rätt medel kan fylla på hos oss själva och därmed förbättra vårt liv, vårt mående, våra prestationer och våra relationer. Mängder av studier har visat att psykologiskt kapital utgör de kanske viktigaste psykologiska tillgångar vi människor har och på detta frukostseminarium får du veta mer om vad psykologiskt kapital är, vilken betydelse det har och hur man bär sig åt för att utveckla det. 

Kaffe/te och smörgås ingår.

Seminariet arrangeras av Shift Education och leds av:

Stefan Söderfjäll är fil. Dr i psykologi, föreläsare och författare till ett tiotal böcker om vårt mänskliga beteende. Se här för mer info om Stefan.

Ingrid Lindelöw Berntsson är grundare av SHIFT Education, utbildare, föreläsare och en av landets mest erfarna och främsta experter på coaching. Här kan du läsa mer om Ingrid och SHIFT.


Lokal

P5, Storgatan 46, 90326 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer