Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Frukostföreläsning om förebyggande av utmattningssyndrom.

Eventet är avslutat

Frukostföreläsning om förebyggande av utmattningssyndrom.

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

20 maj 2019 08:00 - 10:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Frukostföreläsning om förebyggande av utmattningssyndrom.

Välkommen till Papillys frukostföreläsning med Giorgio Grossi, beteendevetare, leg. psykoterapeut och docent i medicinsk psykologi.

Ett seminarium om förebyggande av utmattningssyndrom.

Du kommer att få lära dig mer om utmattningssyndrom, dess varningssignaler och olika faser, samt hur man kan agera för att inte drabbas.

Datum: måndag 20 maj 2019
Kl: 8.00 – 10.00 (frukost serveras 8.00-8.30)
Plats: Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90, Stockholm 

Giorgio Grossi, leg. psykoterapeut

Giorgio Grossi har en bakgrund som forskare och är kliniskt verksam vid Stressmottagningen i Stockholm. Han praktiserar även privat och erbjuder bland annat psykoterapi för stress och utmattningar samt utbildningar om KBT/ACT.

Giorgio Grossi är även författare till flera böcker, bl.a. Hantera din stress med kognitiv beteendeterapi och Vägen ur utmattningssyndrom (tillsammans med Kerstin Jeding).
Arrangör

Lokal

Kapitel 8 KLARA STRAND Kapitel 8 KLARA STRAND, Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer