Frukostföreläsning: "Life of Magic - It's just choice!"

19 apr 2018 07:15 - 09:15

Boulebar Tryckeriet, Liljeholmsvägen 14, 117 61 Stockholm


Tänk om Du faktiskt kan skapa ditt liv utifrån det som är glädjefyllt, inspirerande och helt enkelt något som Du gillar att göra, på riktigt?

Vad skulle Du välja då? Och vad skulle då vara möjligt?

Tillsammans med sin 3-årige son Walter lever Anders Fritzon och Johanna Skantze som moderna nomader. Med utgångspunkt i platser de vill spendera tid på och saker de älskar att göra, skapar de ett liv fyllt av så mycket lätthet och glädje som möjligt. Vintertid bor de i schweiziska Verbier, sommartid på Gotland, och en stor del av hösten spenderar de i portugisiska Ericeira.

Om Du är nyfiken på de medvetna val som ligger till grund för hur Anders och Johanna skapar sina liv, på hur de gör för att leva som familj på flera olika platser och vill få inspiration till att göra andra val i ditt liv är Du varmt välkommen till denna frukostföreläsning!

Anders Fritzon & Johanna Skantze

När: Torsdag 19 april (lättare frukost serveras från kl 07.15, föreläsningen börjar kl 07.45)
Var: Boulebar Tryckeriet, Liljeholmsvägen 14, Stockholm

Om Anders Fritzon
Redan vid tidig ålder visste Anders att han ville leva ett liv fyllt av äventyr och spänning. Efter några år som elit fotbollsspelare fick han stipendium för studier i USA. Parallellt med dessa tog han Amerikansk Skidlärarexamen och började arbeta som skidlärare. 34 år, en Svensk och en Schweizisk Skidlärarexamen senare, ägnar han fortfarande vintrarna åt detta. Han är en av medgrundarna till en av Verbiers mest innovativa skidskolor, Powder Extreme, och numera delägare och Mentor of Life Skiing, i det svenska skidkonceptet Skiers Accredited. Sommartid arbetar han som PGA Golf Professional på Visby GK.

Ett annat av Anders stora intressen är personlig utveckling och han har gått otaliga självutvecklings- och ledarskapsutbildningar och är utbildad livscoach, kunskap som han använder såväl på berget som på golfbanan och i livet.

För att hålla sig i form för sina yrken och för att han tycker det bästa som finns är att röra på sig så yogar, surfar, klättrar, kajakar, mountainbikar, skatar, spelar hockey, spelar tennis, gymmar, dansar och leker Anders med sin son Walter.Om Johanna Skantze
Johanna var mitt i karriären som hon trodde att hon ville göra när hon genom den gemensamma passionen för skidåkning stötte på Anders och en ny värld öppnade sig. En värld av möjligheter, där lätthet, glädje och välmående är i fokus och där utveckling på alla plan är ständigt närvarande. Nu är det närmare 5 år sedan Johanna bytte långa dagar på kontoret, möten på departement, myndigheter och organisationer landet runt mot soliga dagar i alperna och en annorlunda karriär som inkluderar såväl jobb som skidlärare som en lång rad projekt med entreprenörskap, självledarskap och äventyr i fokus. Idag är Johanna entreprenör; hennes liv är hennes business (för vems business är det annars?) och hon gör val som skapar så mycket expansion som möjligt i detta. Johanna är en av grundarna till företaget We are Laja och teambuildingkonceptet We are Teamspirit.

Tillsammans skriver Anders och Johanna bloggen www.lifeofmagic.se där de delar med sig av sina konversationer om livet.

Biljett

Stängd