Eventet är avslutat

FRUKOSTEVENT - marknadsför ditt varumärke och skapa nya affärer i framtidens butikskoncept!

Gratis

Plats

Datum

19 maj 2022 08:00 - 09:15

Beskrivning

MARKNADSFÖR DITT VARUMÄRKE OCH SKAPA NYA AFFÄRER I FRAMTIDENS BUTIKSKONCEPT!

Hur får ni ut maximalt av varje krona investerad i fysisk miljö? Och hur flätar vi samman den digitala och fysiska shoppingupplevelsen?

Handeln, butiker och hur vi shoppar har förändrats i grunden. Men innebar pandemin att den fysiska butiken är död?

Svaret är både Ja och Nej. Den gamla butiken för transaktion är död men butiker för inspiration, kunskap och upplevelser går en ljus framtid till mötes. Det är i fysiska butiker vi kommer skapa relation, lojalitet och bygga varumärke. Ett samspel mellan fysisk butik och digitala kanaler är den vinnande formeln för produkter och varumärken, men hur kommer modellen för morgondagens butik då att se ut? Vad förväntar sig konsumenterna? Hur bygger vi en långvarig relation med våra kunder?

Välkommen till Beyond Us – The urban market för ett frukostseminarium där Andreas Broman, VD för Retail United, som under flera år arbetat med strategi och butiksutveckling, ger sin bild av hur morgondagens konsument och butik kommer att se ut.

Frida Roos och Petra Hodel, på Voii Studios, som är initiativtagare till konceptet och driver Beyond Us – The urban market, berättar om hur vi på ett enkelt och effektivt sätt flätar samman den digitala och fysiska shoppingupplevelsen samtidigt som ni får ut maximalt av varje krona investerat i en fysisk miljö/ fysiskt möte.

Datum: 19 maj 2022

Tid: 08.00 - 09.15 Frukost serveras från 07.45

Plats: Beyond Us – The urban market, Södra Vallgatan 5, Malmö

OSA: 16 maj. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Arrangör

Hösten 2019 öppnade Beyond Us - The Urban Market på Södertull i Malmö! 1000 kvm nytänkande varuhuskoncept inom fashion, teknik, livsstil och inredning, med upplevelsen i fokus. Hos oss hittar du även stans bästa café, arbetsplatser, mötesrum/showroom och mycket mycket mer.

Lokal

Beyond Us Beyond Us , Södra Vallgatan 5, 211 40 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.