FRUKOSTBIO - The New York Clock / 09.00 AM med Helena Ha-Young Sul

FRUKOSTBIO - The New York Clock / 09.00 AM med Helena Ha-Young Sul

Från 65,00 SEK

Plats

Datum

15 okt 2023 10:00 - 11:00

Beskrivning

FRUKOSTBIO - The New York Clock med Helena Ha-Young Sul

Den 24 september 2022 var det världspremiär för stumfilmen The New York Clock, en 24 timmar lång filmupplevelse.

Under 24 timmar tonsatte 24 pianister varsin timme av filmen, det blev 24 unika konserter!

Hösten 2023 bjuder vi in till FRUKOSTBIO, där pianisterna utvalda söndagar får återge sin tolkning av sin tilldelade timme från filmen.
Det blir 24 unika stumfilms-konserter, serverat till frukost!

- - - -
15 oktober, kl. 10.00
House of Possibilitas

Frukost serveras från 9.30

- - - -

OM ARTISTEN
Helena Ha-Young är en klassisk pianist som deltagit i många nationella och internationella pianofestivaler, inklusive International Piano festival i Eindhoven, Holland, Steinway & Sons Festival i Berlin, Tyskland, Piano en Saintonge, Frankrike, Festival Archipel, Schweiz, Helsingborgs Pianofestival och Båstads International Chambermusicfestival, Sverige. 


Hennes konserter har spelats in av Sveriges Radio och sedan 2010 är hon ledare för Göteborgs Pianofestival.

OM THE NEW YORK CLOCK
En banbrytande 24-timmars stumfilmsdokumentär om New York City. Spelad på en loop är den ständiga rörelsen i staden som aldrig sover, en filmisk stadssymfoni. Filmskaparna Americk Lewis och Nicholas Sosin flög in 7 internationella artister, många från Paris. De tillbringade över 10 månader med att filma det här konstverket 2015 och fånga NYC i dess fyra olika säsonger i 5 distinkta stadsdelar. Ett projekt som tog totalt 10 år att genomföra.

Den tappar aldrig sin vintage och nästan tidlösa känsla. Totalt valdes 1440 klipp ut av regissörerna och syddes ihop från tusen unika perspektiv och vinklar för att skapa en 24 timmar lång film, allt synkroniserat med tiden på dygnet.

- - - -

Film: Americk Lewis och Nicholas Sosin
Arrangör: House of Possibilitas i samarbete med All My Friends Are Stars
Med stöd av: Göteborgs stad, Kulturrådet och Folkuniversitetet

Arrangör

Ett nyöppnat kulturhus med föreställningar, konserter, kurser och mötesplats för föreningslivet.

Lokal

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer