Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Frontierer (UK) + Support @Fängelset

Eventet är avslutat

Frontierer (UK) + Support @Fängelset

Från 135,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2019 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lunaraptor Booking presenterar nu vad som antagligen kommer bli höstens bästa måndag! Vi får nämligen besök av det grymma bandet Frontierer!

Frontierer

Skottlands nästa stora mathcore-export blir utan tvekan Frontierer. Detta är definitivt något för alla som går runt och saknar The Dillinger Escape Plan efter att de la upp skorna på hyllan. De har turnerat runt i Europa flera gånger men har alltid missat att komma upp till Skandinavien, så nu kände de att det var dags för oss här uppe att få smaka på deras intensiva liveshow. Deras senaste album, Unloved, fick strålande recensioner och hamnade även på Rolling Stones lista över de bästa metalalbumen från 2018. Tidigare i år gjorde de en bejublad spelning på ArcTanGent inför storpublik. Detta får en inte missa!

Facebook: https://www.facebook.com/front...

YouTube: 'The Molten Larva' -

YouTube: 'ArcTanGent Festival 2017' -

YouTube: 'Bleak' -

Bandcamp: https://frontierer.bandcamp.co...

SUPPORT TILLKOMMER

PRIS - 150 spänn

ÅLDER - 13-årsgräns

PLATS - Fängelsets café, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från alkohol och andra droger, sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering!

Arrangör

Lokal

Fängelset Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer