Fröken Julie - Teater på Löfstad Slott

Lövstad Slott, 605 97 Norrköping
24 sep 2021 18:00
3 okt 2021 16:00
Biljetter 180,00 SEK - 220,00 SEK
Biljetter 180,00 SEK - 220,00 SEK

Fröken Julie på Löfstad Slott. 

Det blir teater på Löfstad Slott trots allt! Lagom till sommarens slut och höstens intåg kommer Farabel Produktion, under ledning av Jakob Graf att ge August Strindbergs klassiker Fröken Julie på slottet! 

Föreningen Farabel - under ledning av Jakob Graf - kommer, under två helger vid  månadsskiftet mellan september och oktober att ge ett av August Strindbergs mest ikoniska dramer ; Fröken Julie! Berättelsen om adelsflickan Julie, hennes betjänt Jean och deras förehavanden under en tragisk midsommarnatt. Det blir klassisk teater i en klassisk miljö.

Föreställningen spelas i Gästabudssalen på Löfstad Slott under 8 tillfällen med både kvälls- och matinéföreställningar. Priset är 220 kr för vuxna, 195 för pensionärer och 180 för barn till och med 15 år.

Möjligheten finns också att äta en stämningsfull middag i slottets värdshus i samband med föreställningen. Till samtliga biljetter erbjuds ett middagstillägg för en total kostnad av 450 kr (inkl. biljett till teatern.) Värdshuset serverar en tvårättersmiddag som avnjuts innan eller efter föreställningen. För att ta del av detta erbjudande, kontakta Jakob Graf enligt uppgifter nedan. 

Ett intressant programblad ingår i varje biljett. 


Medverkande:

Martine Rishaug Hellman, Brinde Karlsvärd och Daniel Lindman Agorander. 


För mer information, kontakta Jakob Graf via "Jakob@farabel.se" eller "072 333 21 26".

En teaterförening med unga som utgångspunkt, i vilken yngre kreatörer får möjlighet att engagera sig konstnärligt, i allt ifrån manusförfattande till musikskapande och animering. Initiativtagare till föreningen är Jakob Graf som har producerat och regisserat samtliga föreställningar sedan starten 2017. 

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.