Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Fridays in Fkp - Hot Breath

Eventet är avslutat

Fridays in Fkp - Hot Breath

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2023 21:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Kulturkollektivet Beardmen presenterar Fridays in Fkp.

Efter en fantastisk säsong är det dags för det sista datumet för våren och vi presenterar inga mindre än Hot Breath och Beat City Tubeworks. Kom och häng med oss en sista gång innan det är dags för semester och nya äventyr.


Fredag 26 maj.


Hot Breath┃23:00

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/0RC5KjYPsZm4OR4oPHnJCb?si=KdklXDVBS3euoQK2jfmtcg


Med ett bultande hjärta för den där råa 60-talets Detroit-energin och de smutsiga gatorna i slutet av 70-talets London – HOT BREATH rusar av adrenalin och ren lust. Denna hårdslående rockfyra från Göteborg ger en ny twist av garagerock och går med ansiktet först genom din sovrumsdörr.

Under pandemin spottade bandet ut albumet "Rubbery Lips" (april 2021) via The Sign Records, en välhyllad och hisnande debut med kraftfull sång, spännande riff och catchy pophooks. Albumet är inspelat och mixat av Mattias Nyberg (The Soundtrack Of Our Lives, The Datsuns).

Hot Breath bildades 2018 avex-medlemmar från Honeymoon Disease, Hypnos och Grand. Med en gemensam grund av tung rock. Bandet blandade sina olika förflutna till ett vibrerande garageljud. Efter släppet av deras självbetitlade EP 2019 hade Hot Breath ett späckat turnéschema planerat.

Även om den flygande febern drabbade världen, hindrade det inte bandet från att vara ockuperat. Medan de spelade in musik och gjorde videor bildade Hot Breath ett högenergi liveset för de svettiga, heta och dansande folkmassorna!

Hot Breath live är en smutsig och intensiv kyss, på din efterfest som aldrig tar slut.

https://www.youtube.com/channel/UC5S8BIi0YmR6ZIRaQd07Gfg

Beat City Tubeworks ┃22.00

Lyssna här: https://open.spotify.com/artis...

Beat City Tubeworks från Jönköping lirar en musik som bäst kan liknas vid 70-talstonande skitig CBGB-garage-rock’n’roll, mixat med en gnutta tidig KISS, Quo och powerpop.


Bandet har nyligen genomgått en metamorfos med två medlemsbyten och befinner sig nu i sin ”Mark II era”. Med 2st hyllade kritikerrosade album i bagaget och ett tredje på gång, känner de nu en stark postpandemisk pepp att äntra scenen igen.PRAKTISK INFO

Inträde┃21:00

Beat City Tubeworks ┃ 22:00

Hot Breath┃23:00


Åldersgräns┃18+

Fullständiga rättigheter


┃I samarbete med Medborgarskolan och Walk On Agency┃


Arrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

O'Learys, Sankt Olofsgatan 26, 521 43 Falköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer