Frida Braxell // Allt vi trodde på - releasekonsert

Frida Braxell // Allt vi trodde på - releasekonsert

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

26 apr 2023 19:30 - 22:30

Beskrivning

Frida Braxell kan vara den bäst bevarade hemligheten på svensk musikhimmel. Men de som har haft turen att upptäcka hennes musik har trollbundits av hennes texter och vardagliga beskrivningar av livet.

I april släpper hon det efterlängtade albumet ”Allt vi trodde på”. Det firas med en

releasekonsert på Skeppet Gbg. Tillsammans med originalbandet från plattan bjuder hon på en exklusiv konsert och förhandslyssning på albumet, som släpps först två dagar efter.

Artisten och låtskrivaren Frida Braxell har gjort sig känd för sina berättande och målande texter, direkt tagna ur livet. Musikaliskt rör hon sig mot folklig pop som sträcker sig utanför normen och är både lyxig och detaljrik. Bakom sig har hon skickliga och välrenommerade musiker, som normalt syns på tv-galor och bakom Sveriges största artister. Under år 2022 ökade hennes lyssnarantal med hela 473%. Dessutom gjorde hon, tillsammans med bandet sin största turné hittills.

”Allt vi trodde på” är Fridas fjärde album. Ett album om tonårsdrömmar och vuxensanningar, om förväntningar och när livet inte blir som man tänkt sig.

De första singlarna från skivan är redan släppta och har tagits emot väl av publik och kritiker. Såhär skriver Popmuzik om singeln ”Bitar av himlen”

"Det är filmiskt, vackert och imponerade. En klassisk poplåt som känns lyxig i sin förpackning. Det är sällan man hör denna typ av arrangemang och detaljrikedom i en låt idag. Vilket gör både Bitar av himlen och Frida unik." - Johan Alexed, Popmuzik


På Scen 19.30

Restaurang & Bar öppnar 17.00 för AW

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.