Eventet är avslutat

FRIA FARTYGET – En jazzresa för hela familjen – LIVE@SMEDJAN

100,00 SEK

Plats

Datum

22 maj 2022 16:00 - 17:00

Beskrivning

Kliv ombord på Fria Fartyget och följ med på en musikresa över jazzhavet. Ett spännande, mysigt och leksamt äventyr för alla att åka med. Fria Fartyget är en jazzkonsert med teatraliska inslag som bjuder in sin lilla publik att vara del i musiken. Den består av original-kompositioner med svängiga grooves skapade av och med jazzgruppen Fartyg 6 som sätter Sverige på kartan för ny skandinavisk jazz. Egendomlig, innerlig och omkastande – missa inte!

PLATS
Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.15.30 denna söndagseftermiddag (konserten börjar kl. 16.00.) Försäljning av utvalt gott att dricka och tugga på finnes för liten som stor i baren!

PRIS
100 kr per familjen/sällskapet/kollektivet i entré, skall vi säga så? Men då får ni hjälpa oss med att skriva hur många ni kommer på biljetten ni köper så vi kan planera för svängrum och fika. Alternativt maila oss på smedenochspindeln@icloud.com

Varmt välkomna ombord & till Smedjan denna goa söndag!

💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜
BLI MEDLEM I VÅR KULTURFÖRENING
Alla är välkomna att bli medlemmar, och årsavgiften är 50 kr/år. På den här länken registrerar du ditt medlemskap. Du kan också läsa mer på smedenochspindeln.com. Smedjan rymmer ca 80 personer. 

Mer info om oss hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-)) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du lätt avregistrera dig. 

Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln

Arrangör

I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!

Lokal

Smedjan i Tollered Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 2, 44850 TOLLERED

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.