skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Frej Larsson Live på Fristaden! Filéklimax på Styckmästargatan

Eventet är avslutat

Frej Larsson Live på Fristaden! Filéklimax på Styckmästargatan

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

10 okt 2018 23:00 - 11 okt 2018 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kulturprofilen från Ronneby fortsätter att rada upp succéprojekt efter succéprojekt. Parallellt med en fullspäckad artistkarriär är Frej också aktuell som författare för den kritikerrosade boken; ”Fifty shades of Frej”.

Han säljer slut nöjesfält, konserthallar och brytrave och fortsätter samtidigt att ständigt göra sig aktuell med sina  knivskarpa konstutryck. Genom provocera i gråzonens yttersta vildmarksområden, att gå dit ingen annan människa pallar gå.

Med en liveperformance utöver det vanliga och en ständig drivkraft att tillföra något nytt, i allt han gör, har Larsson blivit en etablerad publikfavorit att räkna med i hela Skandinavien. Han ligger bakom grupper som Far & Son, Slagsmålsklubben och Maskinen, och sågs senast i en totalt slutsåld Sverige-turné tillsammans med högaktuella gruppen ODZ. 

Nu har det blivit dags igen.."Välkommen till FiléKlimax på Styckmästargattan i Johanneshov.

Vårt gang har åkt runt och ställt till jävligt potenta luckor ett längre tag nu. Smutsbarnen har blivit sinnessjuka, Young Earth Sauce min lillebror har flippat.  dynamiken mellan trapp och annan klubbmusik och setsen är prime time bra skit. Skulle kanske säga att det här är dom roligaste kvällarna i slakteriernas olika utrymmen.

Den 10 oktober SYNS VI! (finska litteraturens dag haha) Då blir det rättegång mot Guldfisken och sen avslutar vi med en spelning med technotills3 på Fristaden/Styckmästaregatan. UndervattensVisuals Av fantastiska Istudios (Den blomstertid nu kommer, Livin la vida larsson 3d m.m) och extremt många hemliga feta gäster. Finns ingen chans att få uppleva det här igen. Det kommer mycket folk och finns få biljetter, passa på att slå till snabbt."

Lokal

Kvarteret Kvarteret, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer