Frej Larsson Live på Fristaden! Filéklimax på Styckmästargatan

10 okt 2018 23:00 - 11 okt 2018 03:00

Kvarteret, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Kulturprofilen från Ronneby fortsätter att rada upp succéprojekt efter succéprojekt. Parallellt med en fullspäckad artistkarriär är Frej också aktuell som författare för den kritikerrosade boken; ”Fifty shades of Frej”.

Han säljer slut nöjesfält, konserthallar och brytrave och fortsätter samtidigt att ständigt göra sig aktuell med sina  knivskarpa konstutryck. Genom provocera i gråzonens yttersta vildmarksområden, att gå dit ingen annan människa pallar gå.

Med en liveperformance utöver det vanliga och en ständig drivkraft att tillföra något nytt, i allt han gör, har Larsson blivit en etablerad publikfavorit att räkna med i hela Skandinavien. Han ligger bakom grupper som Far & Son, Slagsmålsklubben och Maskinen, och sågs senast i en totalt slutsåld Sverige-turné tillsammans med högaktuella gruppen ODZ. 

Nu har det blivit dags igen.."Välkommen till FiléKlimax på Styckmästargattan i Johanneshov.

Vårt gang har åkt runt och ställt till jävligt potenta luckor ett längre tag nu. Smutsbarnen har blivit sinnessjuka, Young Earth Sauce min lillebror har flippat.  dynamiken mellan trapp och annan klubbmusik och setsen är prime time bra skit. Skulle kanske säga att det här är dom roligaste kvällarna i slakteriernas olika utrymmen.

Den 10 oktober SYNS VI! (finska litteraturens dag haha) Då blir det rättegång mot Guldfisken och sen avslutar vi med en spelning med technotills3 på Fristaden/Styckmästaregatan. UndervattensVisuals Av fantastiska Istudios (Den blomstertid nu kommer, Livin la vida larsson 3d m.m) och extremt många hemliga feta gäster. Finns ingen chans att få uppleva det här igen. Det kommer mycket folk och finns få biljetter, passa på att slå till snabbt."

Förköp Ej tillgänglig