Eventet är avslutat

Freedom Fest

100,00 SEK

Plats

Datum

21 jul 2021 21:00 - 22 jul 2021 06:00

Beskrivning

VARMT VÄLKOMNA TILL FREEDOM FEST!
Sommarens absolut friaste fest

Södra hällarna naturreservat.
10 min söder om visby med bil.

GPS TAG:
57.617827,18.269194

Google maps länk:
https://www.google.se/maps/pla...

Går även att köpa på plats med swish eller med jämna kontanter.

Vi ses där! ☀️

Vi samlar alla fest- och danssugna människor som antingen redan befinner sig på Gotland eller tar sig dit för att medverka på Freedom Festival som börjar på torsdagen den 22:a juli (på Gotland).Platsen ligger ca 10-15 minuter med bil från Visby. Denna kväll samlas vi på en hemlig plats som meddelas till alla som köpt biljett och lever som fria för en kväll.

Det utlovas:
- En helt magisk upplevelse
- Fest och dans tills solen går upp
- Välkända DJ:s
- Frihet, sanning och allt därtill

Gå med i Telegramkanalen för att få uppdateringar om festligheterna:
https://t.me/freedomfestivalsweden

Arrangör

Lokal

Visby, Visby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.