Fredrik Strage

Fredrik Strage

Biljetter från 250,00 SEK

Plats

Datum

7 jul 2023 20:00 - 23:00

Beskrivning

Fantastiska Fredrik Strage kommer till Österlen! Va? Vilken otroligt rolig kombination av ord!

Till Garagets scen har han med sig "FESTIVALFLOPPAR MED FREDRIK STRAGE". Strage berättar på sitt egna briljanta vis om festivalerna där den ena skulle bli ett svenskt Woodstock och den andra skulle stoppa spridningen av kärnvapen. Det gick åt helvete. Fredrik Strage tar med oss på resan till de mytomspunna megaflopparna Festival of the Midnight Sun och Rockcirkus för fred!

Strage skriver för DN, pratar ofta i TV4 Nyhetsmorgon och driver podden "Hemma hos Strage". Han har turnerat landet runt med hyllade enmansshowen "Strage on Stage" - men ALDRIG varit så långt österut som Österlen och kommer hit när det är som finast i juli! Hurra! För OSS är Strage suveräna spaningar, Stockholmskt storstadssudd, svartsynt med skinnpaj och vi älskar honom! Han är en briljant musikjournalist, skribent, författare, popkritiker och artistintervjuare - och dessutom själv helt fenomenal på scen!

Varmast välkomna till en riktig fredag!


FREDAG 7 JULI
Portar öppnar kl.20 - Strage på scen kl.21

BYO - Bring Your Own, som alltid på Garaget. Endast kaffe, läsk och alkofritt i vår bar!

Inträde 250 kr/person INKL. AVGIFTER

Begränsat antal sittplatser, onumrerat i våra soffor och på stolar som vanligt. Använder du rullstol eller rullator, hör av dig till mailen så reserverar vi utrymme till dig!

GARAGET HAMMENHÖG, fd Bilfirma NH Nilsson, vid torget i Hammenhög

www.garageprojektet.org // info (at) garageprojektet.org


Lokal

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.