skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Fredagsvisning på Dansmuseet

Eventet är avslutat

Fredagsvisning på Dansmuseet

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

1 oktober 2021 - 3 juni 2022

Beskrivning

Vad kan vi hitta för spännande i gamla brev och fickalmanackor och vem gjorde alla kostym- och dekorskisser? Vad kunde hända bakom kulisserna och hur revolutionerande blev de färdiga verken? Drömmar som gick i uppfyllelse och mycket annat handlar fredagsturerna om och passar den som vill hänge sig åt 1920-talets Paris. Ett gäng dansare förverkligade sina drömmar tack vare koreografen Jean Börlin och hans partner Rolf de Maré. De satsade all sin kraft på danskompaniet Svenska Baletten.

Temavisningar:

 • Kärlek, drömmar och sena nätter i Paris - visning 18 februari, 25 februari, 1 april och 6 maj
 • Dansarna i svenska baletten - visning 11 mars, 15 april och 13 maj
 • JEAN + ROLF Dans, kärlek och homofobi på 1920-talet - visning 18 mars, 22 april och 3 juni
 • Från tåspets till rörelsekonst - visning 25 mars, 8 april och 29 april
 • Rolf de Maré som museiskapare - visning 20 maj

Max 10 deltagare på varje visning. Biljetten gäller för entré till Dansmuseets alla utställningar. 

Arrangör

Dansmuseet är ett världsunikt museum för dans och rörelse. Välkommen in bland kostymer, masker, bildkonst, grafisk form, dekor, skandaler, uppror och banbrytande idéer. Har du inte upptäckt oss än? Välkommen hit!

Lokal

Dansmuseet Dansmuseet, Drottninggatan 17, 11151 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer