Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

"FREAK" - en fängslande skräckteater

Eventet är avslutat

"FREAK" - en fängslande skräckteater

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

19 april 2023 - 20 april 2023

Beskrivning

Midgårdsskolans teatertreor presenterar... FREAK

När Rakel vaknar upp helt blodig och sönderriven i stadsparken inser hon snabbt att något mycket allvarligt hänt, men minns inget av händelsen. När det senare kommer fram att en lärare på skolan hittats mördad på samma plats så börjar ryktena att spridas. Samtidigt läker Rakels sår av sig själv och snart är alla spåren borta. Vad är det som pågår? Vad är det som händer med Rakel egentligen?

Den 19 april har Midgårdsskolans teatertreor premiär av slutprojektet ”Freak”, baserad på en bok skriven av Karina Berg Johansson. Spelas i Valhalla på Midgårdsskolan. Biljetterna är gratis, men det går även att donera ett valfritt belopp i samband med din biljett. Observera att en supporterbiljett räknas som biljett, du behöver ej boka en ordinarie gratisbiljett i samband med donationen.

Längd: 2 tim 30 min inkl. paus
Ålder: 13 år och uppåt


Manus & Regi:
Matilda Glenge
Av:
Karina Berg Johansson
Medverkande:
Thyra Forsgren, Frida Foxell, Leila Musa, Lilly Melinder, Elvin Sjöström, Elis Ling, Michael Yates, Olivia Lundström, Alexandra Löfbom, Isabella Wänman, Nikolina RIselius, Alva Westerlund, Tilde Axelsson och Freja Forsberg
Ljud & ljusteknik:
Jonas Nimrodsson

Följ vårt slutprojekt på sociala medier:
https://www.instagram.com/frea...


Arrangör

19 april har vi premiär för vårt slutprojekt "Freak"!
Boka biljetter här på Billetto.

Lokal

Valhalla, Midgårdsskolan, Regementsområdet, 903 47 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer