skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Från Filmens Värld

Eventet är avslutat

Från Filmens Värld

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2019 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Det blir allt vanligare att symfoniorkestrar, blåsorkestrar och orkesterföreningar arrangerar konserter med filmmusik. Bevisligen är detta något som attraherar både konsertpubliken och musikerna som framför den. Vi i Solna Brass skall inte vara sämre utan göra just en sådant konsertprogram på vår första konsert 2019.

I denna konsert möter vi musik med klassiska rötter ur filmen Amadeus, nyare och äldre westernfilmer, skräckfilmer, episka filmer som Schindler's list eller Da Vinci-koden etc.

Ibland blir filmmusiken lika känd som själva filmen, i andra fall så tänker man inte på musiken när man ser filmen för den blir så integrerad, men kan vara fascinerande när den får "stå på egna ben". Ibland kan man nästan se filmen framför sig när man hör musiken.

I vår konsert kommer konsertbesökaren sannolikt känna igen mycket, men också upptäcka filmmusik man inte tidigare hört. Oavsett vilket så är detta musik som brukar beröra.'

Välkommen till Råsunda kyrka söndagen 17 februari kl 16! Precis som vanligt med försäljning av fika i pausen :)

Solna Brass

Dirigent: Emil Björklund

Presentatör: Peter Olgeson

www.solnabrass.se

Arrangör

Lokal

Råsunda kyrka Råsunda kyrka, Förrådsgatan 26, 169 39 Solna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer