Från advent till trettondag - en riktig julkonsert

Drottninggatan 22, 582 25 Linköping
18 dec 2021 17:00 - 18:30
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Efter närmare två år av paus i konsertlivet återvänder vi med en repris på 2018 års bejublade konsert!

Som en motkraft till kommersialiseringen av julen har körens grundare Hans Lundgren tagit fram programmet för den här konserten. Programmet är förankrat i den kristna kyrkliga jultraditionen, och presenteras i kronologisk ordning, från advent till trettondag.

Alla sånger sjungs på svenska och de är bearbetade eller arrangerade av Hans Lundgren speciellt för Linköpings Damkör och cellisten Beata Söderberg Quin. I år leds konserten av dirigent Elias Aaron Johansson.

Uppdatering med avseende på Covid-19: 
Regeringen har beslutat att från den 1:a december införa krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer. Därför gäller att de besökande till vår konsert som är 18 år eller äldre behöver ha ett vaccinationsbevis. Detta gäller dock inte om du har läkarintyg där det framgår att du inte bör vaccinera dig mot covid-19 av medicinska skäl. När du kommer till Equmeniakyrkan kommer vi att ha funtionärer i anslutning till entrén som kontrollerar både ditt vaccinationsbevis och din legitimation. Kan du inte visa upp ett giltigt vaccinationsbevis kan vi tyvärr inte släppa in dig på konserten. Det räcker inte att visa upp ett negativt covidtest, antikroppstest eller ditt vaccinationskort, det måste vara ett vaccinationsbevis utfärdat av E-hälsomyndigheten. Du kan läsa mer om detta på E-hälsomyndighetens hemsida: https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/

Tänk på att den här kontrollen kan göra att det tar lite längre tid att komma in på konserten. Vi ber er därför vara plats i god tid, ha vaccinationsbevis, legitimation och biljett lättillgängligt, samt samarbeta med våra funktionärer. Vi ber också att du som publik tar ditt ansvar genom att iaktta god handhygien, undvika trängsel och givetvis endast kommer om du är fullt frisk. Vi som arrangör följer löpande de uppdateringar som kommer från myndighetshåll och kommer vid behov att anpassa oss ytterligare till nya restriktioner.

Konserten arrangeras med stöd av Sensus studieförbund samt Linköpings kommun.

Eventet är avslutat

Från advent till trettondag - en riktig julkonsert

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.