Frälsningsarmén Julkonsert

Eventet är avslutat

Frälsningsarmén Julkonsert

Biljetter från 70,00 SEK

Plats

Datum

28 nov 2022 19:00 - 20:40

Beskrivning

Välkommen till Frälsningsarméns traditionella julkonsert med kända svenska och internationella julsånger. Vi är mycket glada att denna gång få lyssna till två av våra allra bästa och folkkära  sångare och artister genom tiderna, Loa Falkman och Lill Lindfors, med sin gitarrist Mats Norrefalk. Också glada att som alltid ha med de duktiga barnen från Adolf Fredriks Musikklasser 4a och 4b, dirigent Anna Sievers. Mäktig brassmusik framförs av Söderkårens Musikkår, dirigent Tobias Jutestål. 

Onumrerade platser. Dörrarna öppnas 18.15.

Lokal

EricEricsonhallen, Kyrkslingan 2, 111 49 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.