FOXEN FRIDAY - THE KING’S FOX

FOXEN FRIDAY - THE KING’S FOX

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

8 september 2023 - 21 oktober 2023

Beskrivning

VÄLKOMMMEN TILL EN MAGISK FREDAGSKVÄLL

Varje fredag bjuder vi på de bästa party hitsen från 90-tal, 00- och 20-tal. Upplev nostalgin, köa din låt och ta över dansgolvet.

I baren hittar ni våra trevligaste bartenders som bjuder på en härlig stämning med välskakade cocktails, bubbel och iskall öl. ”Hot shots”

Under kvällen väntas överraskningar, speciella erbjudanden och VIP-medlemskap. 

LINE UP

 1. Foxen - 22
 2. Vincent Loom 00 - 03


Fri entré // 19 + // 20 - 03 // 

Dresscode: Casual- Smart Casual


Vi ses!


The King’s Fox är en modern pub med brasserievibbar från Paris och New York. Här erbjuds en inbjudande och stämningsfull atmosfär, riktigt bra pub grubb, ett stort utbud av öl på fat och flaska, cocktails och vin. Spendera kvällen i baren, erövra dansgolvet en trappa upp eller sjung med i musiken i sann pub anda. På Foxen stiger ljudnivån ju längre kvällen lider och en liten öl efter jobbet kan lätt bli en helkväll med käk, cocktails och allsång.

Lokal

The King's Fox, Kungsgatan 24, 111 35 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer