Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Foxen Friday

Eventet är avslutat

Foxen Friday

Från 55,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

23 februari 2024 - 23 mars 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till Foxen Friday på The King's Fox!

Låt oss ta festen till en helt ny nivå på denna sprakande fredagskväll med de hetaste topplåtarna och en obeskrivlig atmosfär. Foxen Friday är den ultimata festen för musikälskare och partysugna själar. Vi kommer att dansa natten lång till de senaste  låtarna som kommer att hålla upp energin på topp.

Datum: 23 februari 2024

Tid: Från kl. 22:00 - 03:00

Line Up

 • Nightli 21-00
 • Manfred 00-03

Vi har biljetter som passar alla plånböcker, från endast 55,00 SEK. Så varför inte unna dig en oförglömlig kväll tillsammans med vänner och kollegor? Ta chansen att vara med på Foxen Friday och låt festen börja!

OBS! Åldersgräns 20 år.

Biljett eller gästlista:

https://airtable.com/app4CXk6JW4rpuUUi/pagT8o7obGsmKPsQs/form

Glöm inte bort att köpa dina biljetter i tid eller skriva in dig på gästlistan och förbered dig på en kväll full av glädje, skratt och fantastisk musik!

Vi ses på The King's Fox för Foxen Friday!

Arrangör

Lokal

The King's Fox, Kungsgatan 24, 111 35 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer