Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Fotbollspuls 2024

Eventet är avslutat

Fotbollspuls 2024

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

26 mar 2024 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Fotbollspuls 2024

En kväll full av fotbollssnack och nya affärsrelationer

Den 26 mars är du välkommen till Västsveriges största upptaktsträff där vi tar pulsen på Allsvenskan och Superettan inför fotbollssäsongen. Medverkar gör utvalda aktörer inom Västsveriges näringsliv samt elitklubbar och en expertpanel med flera välkända fotbollsprofiler. Kvällen kombinerar fotbollssnack med nätverkande, där du live på scen får initierad förhandsinfo med det mesta inför klubbarnas säsongsstart. 

Olof Lundh klar som paneldeltagare
Vi är glada att välkomna Olof Lundh, en av Sveriges främsta och mest älskade sportjournalister, till vår expertpanel. Han kommer att dela med sig av sitt perspektiv på klubbarna och bidra till en berikande diskussion.


Datum:
26 mars
Tid:
18.00 - 20.00
Plats:
Draken Live
Adress:
Järnbäraregatan 6b, Göteborg

Tider:
17.30 - 18.00: Insläpp
18.00 - 20.00: Live från scenen

Allt överskott från Fotbollspuls 2024 går till Räddningsmissionen.

Arrangör

Lokal

Draken Live, Järnbäraregatan 6b, 413 01 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer