Forza Feminae

Eventet är avslutat

Forza Feminae

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

10 mar 2018 17:00 - 18:30

Beskrivning

Carolinae Damkör firar internationella kvinnodagen och fyrar av en dubbelkonsert i en efterlängtad uppsättning med vår systerkör från Stockholm, Damkören SALT!

Det blir uteslutande musik av kvinnliga tonsättare och arrangörer i en påse blandat - ibland varm, ibland våldsam och stundtals virtuos musik för lika röster, ledsagade av dirigenterna Ulrika Emanuelsson och Katarina Hellberg.

Känn er varmt välkomna att fira med oss i detta samarbete med Lunds Allhelgonaförsamling lördagen den 10 mars 17:00!

Observera att en administrationsavgift läggs till på biljettpriset.

Går det inte att köpa biljett? Kom till Allhelgonakyrkan i Lund den 10:e mars och köp direkt i kassan som öppnar 30 minuter innan konsertstart (16.30).

Lokal

Lund Allhelgonakyrkan, Bredgatan 34, 222 21 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.