Fortsättning - Tisdagar. Jämna veckor 19.15-21.15

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
25 jan 2022 19:15
17 maj 2022 21:15
Superarrangör
Biljetter 2.500,00 SEK
Biljetter 2.500,00 SEK

Fortsättning

Här dyker vi lite djupare i improvisationsteaterns underbara vatten. Leken är fortfarande central och vi övar oss på sceniskt lyssnande, njuter av när vi lyckas vara helt i nuet och ser hur bejakande liksom av sig själv kan skapa precis den sortens magi som endast går att hitta i improvisationsteater.

För dig som gått en termin hos oss eller motsvarande, men fortfarande vill njuta av både hissnande luft under vingarna och ljuvliga magplask.

Går man kurs hos improverket ges möjlighet att stå på våran scen på nån av dessa föreställningar : "VM i Impro" och "Kàbbadésch"
Mer info får man av kursledaren när kursen startar!

Och just det: Vi har skrattgaranti!

Praktisk info
Startdatum: 25 januari 2022
Slutdatum: 17 maj 2022
Dag: Tisdagar jämna veckor, 9 tillfällen
Tid: 19:15 - 21:15
Pris: 2500 kr 
Kursledare: Joakim Ahl

Joakim Ahl
Joakim  förälskade sig i improvisationsteater 2001, en kärlek som fortfarande består.

Har uppträtt i allt från ösregn på gågatan i Södertälje till utsålda salonger på Hawaii. Utöver impron jobbar han som skådespelare, sjukhusclown och dessutom som gestaltterapeut på joakimahl.se. Favoritcitat: “They did not know it was impossible so they did it”

Bästa egenskap som kursledare: Snäll! Stöttar och utmanar deltagarna. Försöker att se alla!Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång pga sjukdom är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 

Profile picture
Kvartersscenen 2lång

För att komma in på 2Lång som publik på någon av våra föreställningar och officiella tillställningar behöver du i entrén uppvisa vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling.
Detta gäller från och med den 9 december 2021 och framåt, alla över 18 år.

Du hittar ditt bevis på www.covidbevis.se


Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.