Fortsättning - Onsdagar

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
27 okt 2021 17:00
22 dec 2021 19:00
Superarrangör
Biljetter 2.500,00 SEK
Biljetter 2.500,00 SEK

Fortsättning - kurs i improvisationsteater

Här dyker vi lite djupare i improvisationsteaterns underbara vatten. Leken är fortfarande central och vi övar oss på sceniskt lyssnande, njuter av när vi lyckas vara helt i nuet och ser hur bejakande liksom av sig själv kan skapa precis den sortens magi som endast går att hitta i improvisationsteater.

För dig som gått en termin hos oss eller motsvarande, men fortfarande vill njuta av både hissnande luft under vingarna och ljuvliga magplask.

Alla som går våra kurser kan också anmäla intresse att uppträda på både "Vm i Impro" och vår kursuppspelsföreställning "Kabbàdésch"

Praktisk info
Startdatum: 27 Oktober 2021
Slutdatum: 22 december 2021
Dag: Onsdagar, 9 tillfällen
Tid: 17-19
Pris: 2500 kr 
Kursledare: Sofia Henningsson

Sofia Henningsson
Sofia är den lilla ettriga skådespelaren från Borås som inte bangar leken ”tre saker”. Spelar i Improverkets fasta ensemble och är en del av humorgruppen Sketschuppåscenap. 
Gillar lätta korsord, starkt kaffe och känslan av nya strumpor.

Bästa egenskap som kursledare: Glad, trygg med mycket energi och med mål att skapa en trygg grupp som skrattar med varann.

Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 

Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.