Eventet är avslutat

Första maj-festen! Systraskap, Behrang Miri & Flumskolan

100,00 SEK

Datum

1 maj 2015 18:00 - 2 maj 2015 03:00

Beskrivning

Låt demonstrationståget bli en fest! Ta med din partiförening, din farmor, din granne och alla du känner och tåga in på Färgfabriken där Första maj-demonstrationerna exploderar i dans och pepp.

Vi utlovar vänsterquiz och brandtalsrace, politisk allsång och barhäng.

Live på scen
Podden Flumskolan spelar kvällen till ära in ett avsnitt där Nanna Johansson och Aron Flam läser Jonas Sjöstedts deckare Sammanflöden.
Konsert med hyllade duon Systraskap.

Allsång och quiz
Allsången leds av Behrang Miri.

Brandtalsrace
Annelie Nordström, ordförande i Kommunal
Stina Oscarson, regissör och fri skribent
Arazo Arif, Kultwatch
Sara Abdollahi, Kultwatch
Jenny Bengtsson, Hotell och restaurang-facket
Seluah Alsaati, Vänsterpartiet
Yolanda Bohm, Stockholmsmästare i poetry slam

DJ:s
Yonna Waltersson och Malin Hansson
Johannes Klenell
Åsa Petersen och Annelie Nordström
Kultwatch
Karin Pettersson
Daniel Swedin
Vreden
Johan Apel Röstlund (Death or Glory, Radical Rhythm Revue)

Festen äger rum på Färgfabriken i Liljeholmen och arrangeras av ABF Stockholm och LO-distriktet i Stockholms län i samarbete med Flamman, Dagens Arena, Tvärdrag, Kultwatch och Frihet.

Håll utkik här eller i Facebook-evenemanget för löpande information om vad som händer under kvällen. Överraskningar utlovas!


Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.