skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Första Klubb 20TAL med sista numret av 10TAL!

Eventet är avslutat

Första Klubb 20TAL med sista numret av 10TAL!

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

25 feb 2020 19:00 - 26 feb 2020 01:00

Beskrivning

Fest och program i Scalateaterns foajé den 25:e februari kl 19.30!

Nu tar vi första steget in i tjugotalet och vill samtidigt avtacka 10-talet med release av vårt sista nummer av Tidskriften 10TAL, »Hitta hem«. Om du förköper numret får du det i handen på festen och dessutom fri entré.

Flera av numrets medverkande framträder under kvällen. Författaren och spoken word-artisten Alma Kirlic framför delar av sin självupplevda berättelse om när hon blev fast en längre tid i Kina utan pass, helt ensam och utan att ha någon som kunde språket vid sin sida. I numret återfinns den absurda och humoristiska texten som 10TAL beställde och som nu har inspirerat Alma Kirlic till att skriva en roman om sina upplevelser, nu under arbete.

Bland Klubb 20TALs spännande gäster finns numrets debutant, Kaberi Mitra. I Mitras poesi orienterar sig diktjaget bland olika minnen, där psykisk ohälsa är ett centralt tema. Det blir ett samtal om exil och hemmahörande mellan exilforskaren Loretto Villalobos (som till numret skrivit essän »Sångerna vi ärvde« om proteströrelserna i dagens Chile), och författaren och forskaren Mattias Gardell.

Vi bjuder också på framträdande av författaren, serietecknaren, dramatikern och spoken word-artisten Joakim Pirinen. Poeten Erik Lindman Mata framför dikter ur sin nyutkomna kritikerhyllade debutbok Pur, om att vara vilse i sorg, komma bort i minnen och försöka hitta sig själv.

Första Klubb 20TAL blir en kväll om att komma bort, vara vilse, och att hitta hem. Under kvällen sker korsbefruktande möten mellan konstarterna vilket varit ett signum för tidskriftens klubb under 40 år. Prosa och poesin möter musik, dans och teater och däremellan blir det mingel i baren mellan generationer, och festen fortsätter in i natten för dem som vill. Alla är välkomna!

Arrangör

20TAL arrangerar en rad litterära evenemang såsom Klubb 20TAL, Poesifabriken med flera. Sedan 1997 arrangeras varje år Stockholm Internationella Poesifestival på huvudstadens främsta scener – Dramaten, Stockholms stadsteater, Södra teatern, Kungliga Konstakademien och Nobelmuseum.

Lokal

Scalateatern Scalateatern, Wallingatan 32-34, 111 24 Stockholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer