FÖRSTA KLASS FEST

FÖRSTA KLASS FEST

Biljetter från 179,00 SEK

Plats

Datum

5 apr 2023 21:00 - 6 apr 2023 00:00

Beskrivning

Välkommen till Göteborgs mest exklusiva ungdomsklubb! 

Biljetter till pars' första klass fest den 5 april i Göteborg med 500 gäster!!

Klädkod - Fin kläder/överklass

Garderob - Häng av dig ytterkläder för endast 20kr! (Om du har VIP är garderoben gratis)

Musik - DJ Remaze spelar hos oss denna kväll och ni väljer låtarna genom att skicka in förslag på vår instagram!

Eventet är alkoholfritt

Detta event är endast för ungdomar över 15 år

Retur & återbetalning kan göras fram tills 72 timmar innan eventet

Till er som köper biljetter till detta event samt ska sluta 9:an kommer att få upp till 50% rabatt på biljetterna för Sveriges största bal för alla som slutar 9:an! För mer information, hittar du oss på instagram @parsgoteborg

Observera att vi kommer ta flera bilder och videor under detta eventet som vi sedan lägger ut på vår instagram (@club_pars_) och (parsgoteborg) samt tiktok (@parsevents). 

Arrangör

Pars' Est: 2022 är etablerat i Mölnlycke, Göteborg HT. Vi är ett UF företag som skapar events för folk under 18 år. Våra events är alkohol och drog fria, vi marknadsför oss på sociala medier och hyr lokaler runt om i Sverige för att uppehålla events. 

Våran vision är att alla ungdomar ska ha ett säkert ställe att gå på under helgen där man kan möta nya människor och socialisera sig.
Dagens samhälle har blivit allt för besatt av elektronik och skärmar, ungdomar går inte längre utomhus och har kul. Vi vill hitta lösningen till detta.


Välkommen till Pars'

Lokal

8ight, Kungsportsavenyen 8, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.