Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

FÖRSTA KLASS FEST

Eventet är avslutat

FÖRSTA KLASS FEST

Från 219,00 SEK

Plats

Datum

5 apr 2023 21:00 - 6 apr 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till Göteborgs mest exklusiva ungdomsklubb! 

Biljetter till pars' första klass fest den 5 april i Göteborg med 500 gäster!!

Klädkod - Stil och klass 

Garderob - Häng av dig ytterkläder för endast 20kr! (Om du har VIP är garderoben gratis)

Musik - DJ Remaze spelar hos oss denna kväll och ni väljer låtarna genom att skicka in förslag på vår instagram!

Eventet är alkoholfritt

Detta event är endast för ungdomar över 15 år

Retur & återbetalning kan göras fram tills 7 dagar innan eventet

Till er som köper biljetter till detta event samt ska sluta 9:an kommer att få upp till 50% rabatt på biljetterna för Sveriges största bal för alla som slutar 9:an! För mer information, hittar du oss på instagram @parsgoteborg

Observera att vi kommer ta flera bilder och videor under detta eventet som vi sedan lägger ut på vår instagram (@club_pars_) och (parsgoteborg) samt tiktok (@parsevents). 

Arrangör

Pars' Est: 2022 är etablerat i Mölnlycke, Göteborg. Vi är ett UF företag som skapar events för ungdomar mellan 15-18 år. Våra events är alkohol och drogfria, vi och våra kära gäster marknadsför oss på sociala medier och hyr lokaler runt om i Sverige för att arrangera events. 

Dagens samhälle har blivit allt för besatt av elektronik och skärmar, ungdomar går inte lika ofta som förr ut och har kul. Vi erbjuder lösningen på detta!

Vår vision är att alla ungdomar ska ha ett säkert, roligt och festligt ställe att gå på där man kan möta nya människor, ha kul och socialisera sig. Besökarna hjälper till att skapa en härlig och minnesvärd kväll, genom att skicka in låttips, rösta på teman och ta med sitt glada humör. 

REGLER VID KÖP AV BILJETT TILL KONSUMENT

Tack för just du valde att köpa biljett till Pars Fest.
När du har köpt en biljett kommer ett mail skickas till dig med streck kod som vi scannar på eventet.

!OBS! Vi kan enbart erbjuda returer fram till 7 dagar innan eventet, köper du biljett hos oss finns det alltid en liten risk att du inte kommer in om du inte följer följande krav:

KLÄDKOD, GILTIG LEGITIMATION, GILTIG BILJETT

Notera att ordningsvakterna har all rätt till att neka ditt insläpp och gör dem det finns det inget krav på att du kommer få pengarna tillbaka. Dem har även rätt att neka ditt inträde om du: Skriker, beteer dig aggresivt, stör den allmäna ordningen, trakaserar andra människor fyskiskt eller muntligt, tränger dig före i kön mm.

Vakterna har alla rättigheter till att neka ditt insläpp och vi har då ingen skyldighet att ge tillbaka dina pengar. Du kan även läsa på om detta på Hallå Konsument!

NOTERA FÖLJANDE:

Flyttas eventet, ställs det in, eller om eventet startar om 7 dagar eller mer har du full rätt till återbetalning. Du kan även köpa återbetalnings skydd av billetto som ersätter din biljett utifrån deras krav. (läs billettos krav på detta)

Vi ser fram emot att träffa just dig!

Välkommen till Pars'

Lokal

8ight, Kungsportsavenyen 8, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer