skip to main content

Forntida Astronauter - Halmstad

Forntida Astronauter - Halmstad

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

28 aug 2024 17:00 - 19:30

Beskrivning

Möt Michael i en föreläsning om Aliens och Forntida Astronauter

Har vi haft besök av utomjordiskt liv i ett avlägset förflutet och har dessa forntida astronauter spelat en aktiv roll i skapandet av vår civilisation? Tusentals legender över hela världen vittnar tydligt om detta och de flesta av våra 10 000 olika religioner bygger även på dessa berättelser och vittnesmål.

Stig in i en värld där gränserna mellan historia, myt och vetenskap suddas ut. Vi har äran att välkomna Michael, den passionerade värden för podden "Forntida Astronauter", till en kväll av upptäckter och diskussioner i Klarasalen på Stadsbiblioteket i Halmstad den 28 augusti. Denna unika föreläsning är din chans att dyka djupt in i frågor som har fascinerat människan sedan urminnes tider – från änglars existens till jättarnas gåtfulla roll i vår historia.

Michael är en utforskare vid gränslandet mellan det kända och det okända, som med sin podd har skapat en plattform för att utforska hur aliens kan ha korsat våra vägar genom historien, hur änglars och jättars närvaro har påverkat mänskligheten och vilken roll syndafloden spelar i vårt kollektiva minne.

Tid och plats: 28 augusti kl 17:00 till ca 19:30 inkl kortare paus, Klarasalen, Stadsbiblioteket i Halmstad. 

Lokalen är handikappanpassad och har hörslinga.

Biljetter är begränsade, så säkra din plats för att vara en del av denna resa genom historien och bortom.

Forntida Astronauter på Instagram

Forntida Astronauter - "Gudarna Måste Vara Tokiga" på Adlibris

Arrangör

Lokal

Halmstad Stadsbiblioteket, Klarasalen , Axel Olsons gata 1, 302 27 Halmstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer