Event inställt

Förklädd gud - sensommarkonsert med Sveriges Körförbund och Adolf Fredriks Musikklasser

80,00 SEK - 250,00 SEK

Plats

Datum

27 aug 2020 19:00 - 20:15

Beskrivning

Under Storkyrkans vackra valv kommer svensk, romantisk körmusik att klinga i denna jublande sensommarkonsert! Lars-Erik Larssons älskade "Förklädd gud" samt musik av Prins Gustaf, Adolf Fredrik Lindblad, Waldemar Åhlen m.fl. står på programmet. Missa inte en jättekör med drygt 300 körsångare som framför dessa smäktande toner i sällskap av underbara solister!

Medverkande: 
Storkör ur Sveriges Körförbund Stockholm
Adolf Fredriks Musikklasser 8EF och 9AB
Storkyrkans ungdomskör 
Paulina Pfeiffer, sopran 
Richard Lindström, baryton
Magnus Bergman, ackompanjatör
Julia Dufvenius, recitatör 
Sara Lindroth och Tony Margeta, dirigenter

Alla biljetter är platsnumrerade och finns i fem olika kategorier och prisnivåer. 
Barn/ungdom 6-19 år får 20% rabatt i biljettkategori 1-3. Skriv koden BARN-UNGDOMRABATT uppe till höger på samma sida där du väljer sittplatser. 

Arrangör

Lokal

Storkyrkan Storkyrkan, Trångsund 1, 111 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.