Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Förklädd gud

Eventet är avslutat

Förklädd gud

Från Gratis

Plats

Datum

28 maj 2023 18:00 - 19:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Förklädd gud

Susanna Stern, sopran

David Risberg, baryton

Mark Levengood, recitatör

Stockholms akademiska orkester

Sundbybergs kyrkokör

Fredrik Ewaldsson, dirigent

När Lars-Erik Larsson komponerade Förklädd gud härjade ett krig i Europa. Året var 1940 och tyskarna hade just ockuperat Norge och Danmark. Idag, när verket framförs i Sundbybergs kyrka, 83 år senare, pågår ännu ett krig i Europa. Kriget mellan Ryssland och Ukraina sätter text och musik i ett speciellt perspektiv. De inledande raderna i Hjalmar Gullbergs text ”Ej för de starka i världen, men för de svaga…” är ord som blir otäckt aktuella.

Gullbergs ord och Larssons musik ingav människorna på sin tid tillförsikt i en mörk tid och ingöt hopp om att sanning och förnuft skulle komma att segra. Denna protest mot våldet i världen fick genom musiken med dess pastorala grundstämning en optimistisk ton. På så sätt hoppas vi att musiken ska fungera även idag.

Bild: Kristina Strand Larsson, Ikon

Lokal

Sundbybergs kyrka, Rosengatan 15, 172 32 Sundbyberg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer