skip to main content

Förhandsvisning - Sommarens stora utställning L’Art Brut

Sista chansen

Förhandsvisning - Sommarens stora utställning L’Art Brut

Från Gratis

Plats

Datum

30 maj 2024 17:30 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

L’Art Brut, franska för rå konst, även särlingskonst, folkkonst eller outsider art – kärt barn har många namn. Termerna varierar och innefattar olika kriterier. Konstgenren l’Art Brut definierades av konstnären Jean Dubuffet som under 1940-talet börjar samla på konst som inte ansågs som, eller hade intentionen att vara, just konst. Utställningen är ett samarbete med Collection de l’Art Brut i Lausanne, Schweiz. Dubuffets oerhörda samling av såväl målningar och skulpturer som installationer, collage och texter, gav upphov till museet 1976.  Utställningen pågår 1 juni – 8 sep Tid: 17.30. Plats: Konsthallen, Herserudsvägen 32 Maxantal: 200 personer.

Lokal

Konstnärshemmet , Herserudsvägen 32, 181 50 Lidingö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer