Författarkväll med Piratförlaget, Filter och Skriva!

26 nov 2018 18:15 - 21:00

Nalen, Stacken, David Bagares gata, Stockholm

Måndag 26 november gästar Jan Gulliou, Pascal Engman och Kicki Sehlstedt Nalen i Stockholm för en unik författarkväll! Alla Filter- och Skrivaläsare är hjärtligt välkomna, och ta gärna med era kompisar också.

Tid: måndag 26 november kl 19.00, dörrarna öppnar 18.15
Plats: Nalen i Stockholm (Stacken, ingång via David Bagares gata).
Inträde: 199 kronor (149 kr för prenumerant). I priset ingår en bok från Piratförlaget, en tidning från Offside Press samt en välkomstöl eller ett glas vin.

Bli prenumerant på Filter eller Skriva.

Jan Guillou är en av våra mest kända författare. Sammanlagt har han skrivit över fyrtio böcker, bland annat om Carl Hamilton och tempelriddaren Arn och hans ättlingar. De som dödar drömmar sover aldrig är den åttonde delen i Jan Guillous romansvit Det stora århundradet. Den efterlängtade boken utkom i början av september och har fått fina recensioner.

Foto: Peter Knutson

Pascal Engman är journalist och var tidigare en av Expressens mest profilerade reportrar. Han debuterade 2017 med thrillern Patrioterna och fick ett fantastiskt genombrott, boken hyllades av recensenter och nominerades till Crimetime Specsavers Award 2018 för ”Bästa debutroman”. Hans följer upp succén med Eldslandet, en dramatisk och brutal spänningsroman som även den har fått ett fint mottagande.

Foto: Magnus Ragnvid

Kicki Sehlstedt är journalist och utbildad kriminolog. Hon arbetade i många år som nyhetschef på Aftonbladet, och är i dag producent för tv-programmet Brottscentralen. Hon har länge intresserat sig för frågor kring brott och kvinnor, både som offer, anhöriga och gärningsmän. Hennes angelägna debutroman Sweet Lolita är skrämmande aktuell och lovordades av såväl läsare som recensenter.

Foto: Anna-Lena Ahlström

Kvällen är ett samarbete mellan Tidningen Skriva, Magasinet Filter och Piratförlaget.

Prenumerant Filter/Skriva Ej tillgänglig
Ej prenumerant Ej tillgänglig