Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Författarbesök: Jannete Hentati

Eventet är avslutat

Författarbesök: Jannete Hentati

Från Gratis

Plats

Datum

15 sep 2023 13:00 - 14:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

På fredag den 15:e september kl. 13 kommer Jannete Hentati till Bodens stadsbibliotek för att berätta om sin bok ”Älven i mig”.

Älven i mig är en personlig berättelse om Luleälven: om vattenkraften och elektriciteten, om utveckling och exploatering, men också om människor, minnen och rötter. Det handlar om Sveriges moderna historia – om både de vinster och förluster som följt och fortfarande följer i spåren av älvens utbyggnad från ett fritt flödande vattendrag till en högt värderad kraftkälla i det svenska nationella elsystemet.

Jannete Hentati växte upp i Luleå och har en doktorsexamen i socialantropologi. Älven i mig är hennes debut, utgiven på Albert Bonniers Förlag i april 2023.

Böcker kommer att finnas tillgängliga för försäljning och signering vid besöket. 

Lokalen har hörslinga. Det finns tillgång till hiss.

---

Om evenemanget blir fullbokat kan du anmäla dig till en väntelista genom att kontakta oss på e-post eller telefon. biblioteket@boden.se / 0921-62480

Arrangör

Biljetter till våra arrangemang släpps (om inget annat angetts) klockan 10:00, två veckor innan arrangemanget. 

Klockslaget är valt för att biblioteket öppnar klockan 10:00 och då har även de som behöver hjälp att boka plats möjlighet att få delta.

Vi tillämpar inte någon väntelista på våra arrangemang. Eventuella avbokningar släpper tillbaka biljetter till bokningssidan.

Lokal

Bodens stadsbibliotek, Kungsgatan 51, 961 35 Boden

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer