Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Författarbesök av Lars Wilderäng

Eventet är avslutat

Författarbesök av Lars Wilderäng

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

26 okt 2022 18:30 - 20:00

Beskrivning

Välkommen till Kulturonsdag där vi får lyssna till författaren, bloggaren och föreläsaren Lars Wilderäng.

Lars Wilderäng har tidigare arbetat inom IT-branschen, men ägnar sig nu helt åt skrivandet. Hans stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i alla hans framgångsrika böcker. 2019 vann han Stora ljudbokspriset med Höstsol. Film-, tv- och spelrättigheter har sålts till nio av hans titlar och han har sålt i över 700 000 exemplar. Kungshjärta är hans elfte roman och den andra i en ny thrillerserie.

Vi har haft förmånen att ha haft Lars Wilderäng på besök på Lilla Edets bibliotek för några år sedan när han var aktuell med preppingboken Är du förberedd som han skrev tillsammans med sin fru Lena Wilderäng. 

Därtill driver Lars även en av Sveriges största oberoende blogg inom ekonomi, samhälle och politik.


Välkommen till en intressant och spännande Kulturonsdag!

Foto: Kajsa Göransson

Texten kommer delvis från Norstedts förlag.

Författaren är bokad via Författarcentrum och med stöd från Västra Götalandsregionen.

  Lokal

  Stora Salongen, Kulturhuset Eden Stora Salongen, Kulturhuset Eden, Göteborgsvägen 61, 463 31 Lilla Edet

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.