skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Författarbesök av Kristina Appelqvist

Eventet är avslutat

Författarbesök av Kristina Appelqvist

Från Gratis

Plats

Datum

14 sep 2022 18:30 - 20:00

Beskrivning

”Mys och rys i Västergötland – så skapas en modern pusseldeckare i Agatha Christies anda”

Välkommen till höstens första Kulturonsdag och författarbesök av deckarförfattaren Kristina Appelqvist! 

Kristina Appelqvist har skrivit tio deckare varav nio utspelar sig i den akademiska världen i det vackra Skaraborg. Hon har beskrivits som en samtida Maria Lang och en svensk Agatha Christie.
Hon är nu aktuell med ”Klänning för korta kvinnor” som är den första boken i en ny serie som utspelar sig i Stockholm och i Sjuhäradsbygden.

Kristina kommer att berätta hur det kom sig att hon blev författare mitt i livet. Hon kommer att tala om sin senaste bok ”Klänning för korta kvinnor, men också om den akademiska världen som deckarmiljö, Skaraborg som deckarlandskap och vad som är karakteristiskt för en så kallad feelgood-deckare.


Foto: Thron Ullberg

Författaren är bokad via FörfattarcentrumLokal

Stora Salongen, Kulturhuset Eden Stora Salongen, Kulturhuset Eden, Göteborgsvägen 61, 463 31 Lilla Edet

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer