Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Företagarnas Afton

Eventet är avslutat

Företagarnas Afton

Från 290,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2017 19:00 - 22 sep 2017 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en sprakande afton där röda mattan ligger utrullad för dig till en av Sveriges finaste biografer, Filmpalatset.

Vi inleder med mingel, bubbel och lyxiga plock i foajén. När dörrarna öppnas till salongen väntar en spännande stund då vi korar årets vinnare. I år delas fem olika priser ut under kvällen, detta varvat med happenings och överraskningar.

Vi bjuds på hits från 45 år på dansbanan och utdrag ur ”I folkparkens tjänst” när Wizex står för underhållningen. Konferencier denna afton är Håcan Nilsson som vi känner från kommunens månadsmöten och Näringslivsdagen. Därefter går vi rakt över torget till Köket och Bakfickan för vidare eftersnack och mingel.

Vi ses den 21 september!

DATUM Torsdagen den 21 september 2017

TID Kl. 19.00 Inledning med mingel, bubbel och lyxig plockmat

PLATS Röda matten ligger utrullad för dig på Filmpalatset. Välkommen in!

ANMÄLAN Pris 290 kr/person
Anmälan görs senast 11 september
(Ev specialkost meddelas till: maria.block@bromolla.se)

Lokal

Filmpalatset, Folkets Husgatan 2, 295 31 Bromölla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer