skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Foreseen + EXIL + Insane

Eventet är avslutat

Foreseen + EXIL + Insane

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

15 apr 2023 19:00 - 16 apr 2023 01:00

Beskrivning

Band: Foreseen

Support: Insane + Exil

När: Lördag 15 april

Var: Hus 7

Pris: 200 kr

Tid: 20:00

Live från: ca 21:00

Åldersgräns: 18+

Hur många hardcoreband, för att inte tala om metalband, överträffar alla tidigare insatser på sin tredje LP? Vissa kanske hävdar att "Feel The Darkness" var Poison Ideas bästa tid. Man skulle kunna presentera "Master Of Puppets" och "Reign In Blood", om man är så benägen. Låt oss inse att detta är en utdöende företeelse av undantag från regeln.

Och ändå, som en ispicka i logikens ögonhålor, står här Foreseen med "Untamed Force". I det landminerade fält som är crossover, där band alltför lätt kan göra så fel, överlever Foreseen inte bara dödsdomarna från deras andra skiva "Grave Danger" (2017), utan ger sig ut på en blunt force killing spree.

Foreseen är verkligen en 'Untamed Force'. Sällan har en skivtitel varit mer passande. Sångaren Mirko Nummelin låter mer förbannad än någonsin, 12 år senare. Trummisen Mårten Gustafssons armar och fötter genererar tillräckligt med kraft för att göra Finland självförsörjande på energi. Och slutligen, för att driva bandet över gränsen och skilja Foreseen från oss svaga jävlar, har vi den nya medlemmen Ville Valavuo som tillsammans med Jaakko Hietakangas bildar vad som utan tvekan är scenens dödligaste sexsträngiga tag-team.

Foreseens kraft är otyglad men samtidigt sprungen ur hårt arbete, en kärlek till hantverket och deras musikaliska gemenskap, och absolut inga ursäkter. Hugg i, uthärda, stampa ut, skjuta för att döda. Foreseen är för headbangers som inte har blivit hjärntvättade av klickspår och digitala inspelningar. Foreseen är för punkare som kan hantera ett synthintro och harmoniserade solonummer. År 2022 är "Untamed Force" den vägledande principen som kan inspirera, men inte kopieras, av Kings of Hardcore Thrash.

Kvällen öppnar med lokala slynglarna i Insane.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer