Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Föreläsning : Vill du förstå din partner?

Event inställt

Föreläsning : Vill du förstå din partner?

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

2 maj 2017 17:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en föreläsning om vikten av förståelse samt vanliga hinder på vägen.

Under föreläsningen berättar Dan Götharsson, psykoterapeut, socionom och sexolog på Göteborgs relationsbyrå, om vikten av att förstå varandra i en relation. Dan menar att det är först när du och din partner förstår varandra på riktigt som kärleken får utrymme att växa. När ni går bortom lyssnandet och verkligen hör varandra. Under föreläsningen belyser Dan varför det är så svårt att förstå sin partner. På riktigt. I vägen för förståelse står ofta hinder i form av missförstånd, djupt rotade ”sanningar”, vanor, förutfattade meningar, roller, konventioner, rädslan att förlora diskussionen (och kanske sig själv) eller ett driv att vinna samtalet.

Föreläsningen börjar kl 18.00, vi öppnar dörrarna kl 17.30 och vi bjuder på enklare förtäring

Välkommen till en kväll om djupare förståelse som vägen till en djupare relation!


Lokal

Berg 211, Artillerigatan 40 , 415 03 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer