Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Föreläsning Odla i stan

Eventet är avslutat

Föreläsning Odla i stan

Från 459,00 SEK

Plats

Datum

7 jul 2024 11:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

🌿✨ Föreläsning: Odla i stan ✨🌿

Organiserad av: Bromma Vinateljé

📅 Datum & Tid: 7 juli 2024, kl. 11:00

📍 Plats: Bromma Vinateljé

🎟️ Biljettpris: från 459,00 SEK

Drömmer du om en grön oas mitt i stadens pulserande hjärta? Välkommen till vår inspirerande föreläsning "Odla i stan", där du får lära dig hemligheterna bakom framgångsrik urban odling. Oavsett om du har en balkong, en liten innergård eller bara en fönsterbräda, visar vi dig hur du kan skapa en grön tillflyktsort och få dina växter att frodas.

Under den här klassen, arrangerad av Bromma Vinateljé, kommer våra experter att dela med sig av tips och tricks för att odla grönsaker, örter och blommor på små ytor. Det är en fantastisk möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom trädgårdsskötsel och få praktiska råd som du enkelt kan applicera hemma.

Låt oss tillsammans skapa en grönare stad och upptäck glädjen med urban odling. Boka din biljett idag och säkra din plats på denna informativa och motiverande föreläsning. Gör dig redo att förvandla din stadsmiljö till en grönskande oas. Vi ses den 7 juli!

💚🍃 Vänta inte - odlingsglädjen är bara ett klick bort! 🍃💚

Arrangör

Upptäck vilken skillnad det är mellan olika viner och lär dig knepen för att hitta dina nya favoritviner. Under lättsamma och trevliga former guidas du av vinexperten Peter Streijffert. Det är avspänt och inkluderande. Alla kan vara med, några förkunskaper behövs inte för att ha riktigt trevligt. 

Hos Bromma Vinateljé hittar du en mängd olika vinprovningar, med eller utan tilltugg. Några exempel på populära teman är: Italiensk vinprovning, ost- och vinprovning, choklad- och vinprovning, bubblor och tapas, klassisk vinprovning och vinprovning med naturvin.

Lokal

Bromma Vinatelje, Grundläggarvägen 4, 168 33 Bromma

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer