skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Föreläsning och träning med Lovisa ”Lofsan” Sandström

Eventet är avslutat

Föreläsning och träning med Lovisa ”Lofsan” Sandström

Från 449,00 SEK

Plats

Datum

15 okt 2022 09:00 - 11:30

Beskrivning

”Bli hälsoklok!"


Föreläsning och träning med Lovisa ”Lofsan” Sandström


Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt som vi vet vad vi EGENTLIGEN behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. - Varför är det så?


Lovisa ”Lofsan” Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter och har jobbat som personlig tränare i över 15 år och i denna föreläsning summerar hon rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.


Föreläsningen bygger på Lovisas bok ”Bli hälsoklok” och är uppdelad i fem delar:

1. RÖRELSE och TRÄNING

2. MOTIVATION

3. STRESS

4. KOST

5. SÖMN


I varje del presenteras en aspekt av hälsa, vad aktuell forskning säger på området samt Lovisas personliga erfarenheter och råd inom det aktuella området.


Det handlar t ex om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt, hur du undviker det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Föreläsningen levererar Lovisas bästa (och ibland hemliga!) knep, som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren - du får viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar!


Om Lovisa ”Lofsan” Sandström

Lovisa Sandström är träningsexpert och entreprenör med examen från GIH och har 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver nya podden Pro Bono samt också Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte 2017 den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, "en PT på fickan”: www.mized.se

Lovisa brinner för att hjälpa vanliga människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat.


Faktaruta:

Namn: Lovisa ”Lofsan” Sandström

Ålder: 38 år

Familj: Maken Hans och sönerna Sixten (13 år) och Baxter (12 år)

Bor: Södermalm, Stockholm

Gör: Träningsexpert, entreprenör, författare och flitig föreläsare. Driver eget gym och träningsapparna Mized och Lofsangruppen. Driver Träningspodden, Sveriges största podcast om träning och hälsa tillsammans med Jessica Almenäs samt intervjupodden Pro Bono.

Aktuell: Boken ”Allt du behöver veta om vikt” (Norstedts, 2021).

Arrangör

Lokal

USIF Arena USIF Arena, Torgny Segerstedts Allé 2, 756 44 Uppsala

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer