Föreläsning ”NPF i skolan & ADHD i vardagen!”

Föreläsning ”NPF i skolan & ADHD i vardagen!”

Biljetter från 230,00 SEK

Plats

Datum

29 apr 2023 14:00 - 15:30

Beskrivning

Välkomna på Magister Nordströms föreläsning om ”NPF i skolan & ADHD i vardagen”

Magister Nordström som är känd på sociala medier där han brinner för att berätta om en skola för alla & hur man kan bemöta barn med NPF.

Magister Nordström har själv ADHD & på den här föreläsningen delar man med dig av din vardag!


Föreläsningen handlar i korta drag om:

Vem är jag. Vad är NPF? Om NPF i skolan & hur vi bör tänka. Hur jag jobbar med elever med NPF. Jag kopplar även detta till hemmet, dvs hur det är att leva med ADHD.

Svårigheter, styrkor & svagheter.

Jobbar man med barn som har NPF eller är förälder till ett barn med NPF passar denna föreläsning bra..

Föreläsningen startar kl 14.00!

Köper man biljett med brunch serverad den från kl 12.00.


Välkomna!

Lokal

Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, 903 26 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.