Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Föreläsning - Menopause med hormonyoga

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Föreläsning - Menopause med hormonyoga

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

24 aug 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vill du göra övergångsåldern till den bästa och mest intressante tiden i ditt liv?

Vill landa i dig själv och verkligen gör det du behöver för att må bra?

Vill du förstå vad som händer i din kropp i klimakteriet?

Det finns mycket som du själv kan göra för att må bra och känna dig stabil i klimakteriet. Kom på denna exklusiva workshop som är speciellt framtagen för dig som är kvinna mitt i livet och börjar känna att hormonerna och kroppen förändras.

Vi gör ett pass med HormonyYoga och tekniker för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv.

När vi landat i kroppen och “äggstockarna dansar salsa i bäckenet” så pratar vi mer om vad vi kan göra för att må bra under denna tid av förändring och stora möjligheter. Vi talar om kost, näring, livsstil, tankar och känslor.

Det är nu som du kan må som bäst och bli den bästa versionen av dig själv och njuta av livet!

Innehåll:

• HormonyYoga balans och vitalitet

• Övergångsåldern en tid med stora möjligheter

• Kost för som stödjer och läker kroppen

• Livsstilsfrågor

• Klimakteriesymtom och besvär

Lärare: Ellen Engvall

Ellen Engvalls undervisning är baserad på bland annat lång erfarenhet av kvinnors hälsa och i synnerhet deras behov.

Hon är utbildad barnmorska och yogaterapeut inom MedicinskYoga. Under de senaste 10 åren har Ellen utbildat mer än 1000 yogalärare inom Mediyoga, MedicinskYoga, Hormonyoga och Gravidyoga. Yoga för kvinnor har alltid varit den självklara inriktningen för henne eftersom behovet är så stort. Dessutom är det många kvinnor som behöver både lära sig och förstå livet som kvinna samt hur hormonsystemet fungerar och att själva kunna skapa hormonbalans'

Varmt välkomna!

Arrangör

Yoga och meditationscenter i Västervik, Småland.

Veckoklasser

Kurser

Yogalärarutbildning

Osteopati

Soundhealing

Yoga

Meditation

RYT200

Rytmik

Frigörande dans

Varmt välkomna! <3 


Lokal

Muy Santo Yoga & Meditation, Hamngatan 36, 593 33 Västervik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer