Hoppa till huvudinnehåll

Föreläsning med Alex Bergdahl om bandet KISS

Föreläsning med Alex Bergdahl om bandet KISS

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

28 sep 2024 18:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

"Tillbaka till 1974" - föreläsning av Alex Bergdahl om bandet KISS.

Välkommen till en crazy crazy KISS-kväll på Qvänum Mat & Malt med föreläsningen "Tillbaka till 1974" med KISS-oraklet och författaren Alex Bergdahl.

I januari 1974 släppte KISS sin första skiva, och världen skulle aldrig bli sig lik. Under ett halv sekel har bandet med sina spektakulära scenshower skrämt, chockat och framförallt underhållit miljontals människor.

Alex Bergdahl har i över tio år åkt land och rike runt med sina föreläsningar samtidigt som han håller i podcasten Alex Room Service som når ca 20.000 lyssnare i månaden. Tillsammans med Carl Linnaeus har han också skrivit fyra böcker om bandet. 2024 firar han bandets över femtio år långa karriär genom att blicka tillbaka på det allra första skivsläppet och året som följde i form av föreläsningen "Tillbaka till 1974" med Alex Bergdahl.

Det är nu femtio år sedan debutskivan såg dagens ljus, och Alex Bergdahls föreläsning tar oss därför med på en tidsresa som utspelar sig mellan januari och december 1974. Under en dryg timme bjuder han på tidigare ovisade filmklipp, ovanligt bild-och ljudmaterial samt massvis av information och anekdoter om bandets första riktiga år bortom New Yorks obskyra klubbscen. Det blir en berg-och dalbaneliknade resa bland märkliga sminkningar, hemsydda kläder och hur bandet efterhand hittade sina scenpersonligheter under deras första konsertturnéer som tog dem runt i Amerika och Kanada.

PRAKTISK INFO
Ladan öppnar: 18:00
Alex på scen: 19:30
Ladan stänger: 00:00
Kom i god tid för att få bra plats!

Åldersgräns: 18 år
Fullständiga rättigheter

Kvällens DJ: Sören "Nonno" Augustsson
- Get ready to Rock and Roll All Nite -

Lokal

Qvänum Mat & Malt AB, Gategården 1, 535 91 Kvänum

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer