skip to main content

Föreläsning: "Kära Lupin - nu tar jag ditt liv"

Föreläsning: "Kära Lupin - nu tar jag ditt liv"

Från Gratis

Plats

Datum

23 maj 2024 18:30 - 19:30

Beskrivning

Välkommen på en föreläsning om invasiva främmande växter med kommunekolog Anna Tauson. Anna berättar hur du känner igen arterna, varför de är besvärliga och hur vi kan hjälpas åt att minska spridningen.

Invasiva främmande arter sprider sig alltmer i Sverige. De är ett hot mot den biologiska mångfalden och bekämpningen kan vara svår och skapar stora samhällskostnader. Vad är egentligen invasiva främmande arter och vilka har vi här i Lilla Edets kommun? Vad säger lagstiftningen om invasiva främmande arter och hur kan du som har en invasiv främmande växt i din trädgård bekämpa den? Det kommer också finnas tid för frågor för dig som har en invasiv växt i din trädgård eller på din fastighet.

Föreläsningen är gratis men antalet platser är begränsat, så boka din plats senast onsdag 22 maj.

Lokal

Stora Salongen, Kulturhuset Eden, Göteborgsvägen 61, 463 31 Lilla Edet

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer